Aika paljon valinnat riippuu siitä mitä haluaa loppupeleissä ja mitä aikoo tehdä. Jos speksit osuu hehtaarille niin laite lentää ja pääsee alkuun.
Torppauksia tulee kaikille, eli kannattaa lähteä liikkeelle jollakin halvalla. Jos meinaa lentää tosissaan ja harjoitella ihan kärkeen, tulee enemmän, jolloin kannattaa runko valita siten että kestää torppauksia tai on helppo korjata. Flame lienee ihan OK molemmissa suhteissa, hyvä miniquadi olisi ideaalinen ensi alkuun.
Voit selvittää, miten helposti moottorit hajoaa torpeissa, ja saako niihin esim. vaihdettua akselia.
Jo ennen tilaamista kannattaa lueskella foorumeita ja katsella Youtubea, miten kasaat tuon rungon ja säädät FC:n kuntoon, niin hahmottuu asiat vähän paremmin. Sitten kun on osat ja ruuvimeisselit käsissä, katsot uudestaan
Laturiksi varmaan joku 20A tai 10A kapine, esim.
http://www.giantshark.co.uk/product/169343/icharger-106b-plus-250w-6s-balance-charger. Hyvä päivitysfilosofia näihin kamppeisiin taitaa olla että hankkii virtalähteeksi tarpeeksi järeän jota päivitetään harvoin, ja latureita sitten kertyy lisää ajan kanssa
Kannattaa tuolta tekniikkafoorumien alta lukea viimeaikaisia säikeitä jossa kokeneemmat ovat vääntäneet vähän rautalankaa miksi ja miten, esim.
http://www.kopterit.net/index.php/topic,20103.0.html. Akuissa pitää myös tehdä se valinta, ostatko yhtä tiettyä mallia useamman, jolloin voisit ladata tehokkaalla laturilla useaa rinnan, vai ostatko mitä sattuu ja sitten latailet niitä usealla eri laturilla. Samoin vaikuttaa miten nopeasti haluat ne täyteen.
Kannattaa myös varmistaa, että akusta irtoaa tarpeeksi ampeereja. C-luokitus x akun koko ~= moottorien yhteenlaskettu virrankulutus, tai jotain sinnepäin. Mielipiteitä on varmaan miljoona että mikä oikeasti riittää, ja riippuu hyvin paljon lentotavoista, mikä on hyötykuorma jne jne. GensAcen tapauksessa noihin ilmoitettuihin lukuihin voi luottaa enemmän kuin HobbyKingin halpisten kanssa.
Luultavasti haluat jossain vaiheessa lisätä kameralle gimbaalin. Tähän menee muutama roponen.